top of page

2021 Reflection Journey

50 hét, 50 kérdés, 50 lépés a változás útján

Miben szeretnél fejlődni ebben az évben?

Mely félelmeddel szeretnél megküzdeni?

Mi jelenti a legnagyobb kihívást az életedben?

Milyen egy tökéletes nap számodra?

Az egyéves reflexiós út során ilyen és hasonló jellegű kérdések megtestesítésével fokozatosan elmélyítheted a kapcsolatod önmagaddal, és egy jelentésteljes életet építhetsz lépésről lépésre, hétről hétre. Az 50 hét során 50 elgondolkodtató kérdést járunk körbe, melyek olyan, a jól-létünk megteremtését támogató témákat érintenek mint például az integritás, reziliencia, hála, kreativitás és a kapcsolódás. A kognitív és testorientált gyakorlatokkal átszőtt folyamat hatékonyan támogathatja az életmódváltásodat. A rendszergondolkodáson alapuló tanácsadásokon tematikus ábrarendszereket használunk, hogy könnyebben elsajátíthasd a logikát, és napi szinten gyakorolhasd azt a munkafüzet segítségével, amit digitális formában kapsz meg jelentkezésedet követően. 

Nem kell előre elköteleződnöd az ötven hétre. Lehetőségeidhez mérten, bármikor csatlakozhatsz az úthoz. Különböző kedvezményes részvételi csomagok közül választhatsz.

Kapcsolódj az úthoz, értelmezd újra az életed, és cselekedj másképp!

Jelentkezz >>

Rendszergondolkodáson alapuló,

jól-lét fókuszú csoportos tanácsadás.

 

Az ötven alkalmas úton a reflektív kérdéseket feldolgozó érző és értő párbeszédek által elmélyülhetsz az életed rendszerében, és olyan összefüggésekre láthatsz rá, amelyek új értelmet adhatnak a napjaidnak. A kérdéseket a jól-lét tudományával kapcsolatos tanulmányaim során válogattam, amiket az egyedi rendszerelvű facilitáció módszerével dolgozunk fel a tanácsadásokon. A reflexió gyakorlata során megtestesített kérdések fókuszt adnak, energetizálnak és elmozdítanak a változás irányába. Így a változás nem csupán elképzelésként, hanem konkrét cselekedként nyílvánul meg a munka során, amit a hétköznapjaidban rituáléként gyakorolhatsz.

A program részletei:

Időtartama: 50 hét
Ütemezése: hetente

Időpontja: vasárnap 9-12 óra

Kezdési dátuma: 2021. január 11.
Végének dátuma: 2021. december 19.

Létszám: max. 12 fő
Helyszíne: online, Google Meet

Részvételi díjcsomagok és kedvezmények:

A fennálló pandémiás helyzetre való tekintettel nem szükséges elköteleződnöd az egész út mellett. Lehetőségeidhez mérten választhatsz a számodra megfelelő díjcsomagok közül. Mivel ez egy egyéves program, így a díjcsomagokat úgy alakítottam, hogy kedvezményes feltételeket teremtsek számodra az út bejárására. Ezért ha félévre köteleződsz el, akkor egy alkalom díjazása 4000 forint. A tanácsadás jellege miatt a minimális elköteleződési lehetőség egy hónap. Ebben az esetben egy alkalom díjazása három órára 8000 forint. 

  
Havi részvételi díj: bruttó 32000 / 4 alkalom

Negyedéves részvételi díj (25% kedvezmény)*: bruttó 72000/ 12 alkalom
Féléves részvételi díj (50% kedvezmény)*: bruttó 96000 Ft / 24+1 alkalom

*A részvételi díj havi részletben fizetendő.

A további részletekről a jelentkezési lapon olvashatsz.

A reflexió segít abban, hogy jobban megértsd, fejlődj és azzá válj, akivé válni szeretnél.

Jelentkezz >>

Ügyfélreflexiók

“A Lilivel való közös munka egy olyan önismereti és önfejlesztő élmény, amivel eddig nem találkoztam. A leghasznosabb számomra az volt, hogy nem csak kognitív szinten segített újrakeretezni a behozott élményeket, hanem nagy hangsúlyt kaptak a testben megjelenő érzetek és az intuitív vizuális gyakorlatok is. Ezek a testérzet-központú gyakorlatok erősen megmaradtak bennem és abban is segítettek, hogy gyorsan felismerjem a számomra kellemetlen, nehéz, vagy egyszerűen csak az engem nem támogató helyzeteket, regisztrálni tudjam őket, és az ülésen kifejlesztett módszerekkel ezeken változtatni tudjak. A foglalkozás végére több saját reziliencia-fejlesztő rituálét is ki tudtam alakítani, és egy olyan, addig homályos identitás-részt sikerült megerősíteni magamban, ami másfél év elteltével is meghatároz, inspirál és rengeteg energiát ad. Nagyon hálás vagyok a különleges közös munka élményéért, az izgalmas, önazonos eredményért, és a profi támogatásért!” - P.R.

Ismerj meg és próbáld ki a munkát velem!

Jelentkezz a félórás ingyenes online konzultációra!

bottom of page