top of page
liligulbert.jpg

Üdvözöllek!

Ez az oldal egy mély és aktív tanulási út kezdete lehet számodra, amin érző és értő hallgatóként kísérlek, míg a munka nehezebb részét te végzed.

Gulbert Lili

mentálhigiénés szakember és mediátor

munkahelyi mentálhigiénés szakember

bioszisztemikus tréner

Az aktiváló mentálhigiénés gyakorlat fejlesztője.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Azt gondoltad, hogy a kihívásaiddal egyedül kell megküzdened?

​Korunk széttöredezett és krízisekkel terhelt világában ez a szemlélet a természetes. Biológiai igényünk viszont ennek éppen az ellentéte: kölcsönös kapcsolatokra van szükségünk ahhoz, hogy ki tudjunk mozdulni a megrekedtség állapotából, jobban legyünk, jobban éljünk, és egy jobb világot teremtsünk, együtt. Kísérőként nincs más dolgom, mint hogy létrehozzam számodra azt a megtartó teret, amiben biztonságosan kapcsolódhatsz és megtanulhatod tudatosan erősíteni a jól-létedet; a belső békédet, a kölcsönös kapcsolataidat, az egészséges önbizalmad, a kíváncsiságod és a bátorságod, a jelentésteljes céljaidat, a kiegyensúlyozott szeretetet érzését magadban, a kreatív áramlásod, a tudatosságod, az önazonos és inspirált létedet.

A felfedező utad során lesznek nehézségek és kihívások, ez természetes. De ne aggódj, segítek, hogy ezeket kreatívan lehetőségekké alakíthasd, és megtanulj élni velük.

 

Gulbert Lilinek hívnak. Olyan mentálhigiénés szakember vagyok, aki rendszerekben gondolkodik és testorientált pszichológiai gyakorlatokban jártas. Hiszem, hogy az egyéni és közösségi jól-létünk kulcsa az, hogy megtanuljunk megküzdeni a testünkben feszültséget keltő nehéz élethelyzetekkel, újrakapcsolódjunk és ösztönös reakcióinkat uralva a tisztánlátás nyugodt erejével alakítsuk kapcsolatainkat életünk különböző színterein: párkapcsolatunkban, családunkban, munkahelyünkön, baráti körünkben, közösségi életünkben, és ami a legfontosabb, önmagunk viszonyában. A kapcsolódás szó, mint ige, egy folyamatot képez le, amit a rögzült sémáink szerint ismétlünk. Az egyéni, párkapcsolati és közösségi mentálhigiénés szolgáltatásiammal abban szeretnék segíteni, hogy a résztvevők megérthessék a saját kapcsolódási mintáikat és megtanulhassák tudatosan alakítani azt annak érdekében, hogy elmozduljanak a jól-lét irányába és fenn is tudják tartani azt a mindennapjaik során.

bottom of page