top of page

Alkoss valami szépet!

100 napos kreatív kihívás
2023.03.01.-06.09.

Ha valami szépet látunk, hallunk vagy csinálunk, az fokozza az egységélményünket, azaz erősíti a testünk és az elménk kapcsolatát. Ennek tudatában csak arra tudlak biztatni, hogy minden nap nézz (és láss), mesélj vagy alkoss valami szépet a mentális egészséged érdekében.

Ez a 100 napos kihívás egy lehetőség arra, hogy ráhangolódj a szépre, és megtanulj tudatosan élni vele.

Emberként mindannyiunkban ott lakozik a kapcsolódás, a felfedezés, a szeretet, az áramlás, a kreativitás, a hála, a szépség és sok más transzcendentális élmény potenciálja, melyek aktiválásával erősíthetjük az összekapcsoltság állapotát a testünkben és átalakíthatjuk az életünk.

 

A kísérlet során megtapasztalhatod, hogyan alakulna az életed, ha megtanulnád a figyelmed a szépre összpontosítani, elmélyíteni és megosztani azt másokkal.

Egy napod során számtalan lehetőséged van rá, hogy felfedezz valami szépet a belső és külső világodban. Ennek a kihívásnak a lényege, hogy megtanuld megragadni ezeket a szép élményeket, és tudatosan erőforrásként használni azokat a harmónia megteremtésének érdekében önmagaddal, másokkal és a világoddal.

Ha szeretnéd szebbé tenni az életed, akkor csatlakozz a március 1-én induló 100 napos kihíváshoz, és minden nap alkoss valami szépet.

Lehet bármi, ami szép élményként érintett téged. Hallgass az intuíciódra és bízz a kreativitásodban.

 

Amit ne ossz meg: a digitális térben elérhető vagy megvehető élményeket. Legyen az inspirációd a valódi élet; ahol jársz, amit csinálsz, akivel találkozol vagy amit érzel.

Hogyan oszthatod meg a szép pillanataidat a kihívás közösségével?

1. Csatlakozz a kihívás zárt köréhez az Aktiváló Fórumon, ahol egy biztonságos és támogató környezetben oszthatod meg nap mint nap a szép élményeidet.

2. Oszd meg a számodra fontos emberekkel a szép pillanataidat, és meséld el számukra, hogy mit éltél át általuk. Így inspirálhatod a környezeted, hogy a szépre fókuszáljon.

3. Posztold a szép képet/ videót az Instagramon vagy a Facebookon az #alkossvalamiszepet hashtaggel, hogy szebb tapasztalatokat szerezhessenek mások is a közösségi oldalakon.

Szerettél volna csatlakozni, de lemaradtál az indulásról?

Semmi baj! A 100 nap alatt bármikor csatlakozhatsz hozzánk. Az a fontos, hogy 100 napig folytasd a kihívást.

A válságokkal terhelt világunkban komoly erőfeszítést igényel, hogy a feszült állapotunk ellenére a figyelmünket a szépre összpontosítsuk. A szép fókuszával élni tudatosságot és következetességet igényel mindaddig, amíg a természetünkké válik. 100 nap elég lehet ahhoz, hogy a szépség fókusza huzalozódjon az elménkbe és irányt adjon a napi cselekedeteinknek.

 

Tarts velünk, és tegyük egy kicsit szebbé a világunkat, együtt!

bottom of page