Kapcsolatépítő tanácsadás

Káoszt vagy megrekedtséget élsz meg életed valamelyik területén?

 

 

Az kapcsolatépítő tanácsadás során a rendszergondolkodás gyakorlata és a testérzetek által úgy fejlesztjük a kapcsolódási és kommunikációs módozatokat, hogy ezek egy olyan konfliktusmegoldási stratégiát alkossanak , ami alkalmazásával sikeresen megküzdhetsz a diszharmonikusan működő életterület (párkapcsolat, család, munka, barátság, egészség, szabadidő) kapcsolati kihívásaival és konfliktusaival.

Ha olyan nehéz vagy bizonytalan élethelyzetben vagy, ami bénító vagy küzdelmes hatással van rád, akkor ez a testközpontú, szisztematikus folyamat segíthet abban, hogy felszabadítsd erőforrásaidat, újraaktiváld és fejleszd azon blokkolt képességeidet, amelyek tudatos alkalmazásával harmonizálhatod az életed.

Az egyéni tanácsadás történhet mind személyesen, mind az online térben.

Készen állsz rá, hogy újrakapcsolódj önmagaddal, másokkal és a nyugalom erejével tégy a változásért? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat >>

Szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról?

Jelentkezz a félórás ingyenes online konzultációra!

Gulbert Lili

Rendszergondolkodó,

Rendszerelvű tanácsadó és mediátor

Missziója, hogy munkájával egy békésebb világot építsen. Legyen szó konfliktusról akár egyének között, akár egy cégen belül, vagy különböző közösségek között, semleges és bizalmi partnerként arra törekszik, hogy segítsen újraépíteni a kapcsolatokat, újratervezni a folyamatokat, és harmonizálni az élet-, és munkakörnyezeteket, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen.

© 2021 by Lili Gulbert. All rights reserved.     Terms      Privacy     Contact