top of page

dec. 29., K

|

Google meet

Éves rituálé tervezés | Online útmutató az éves rituálé tervező kitöltéséhez

Az ingyenes online esemény során megtöltheted a jövő éved örömteli és jelentésteljes pillanatokkal, hogy az elkövetkezendő esztendőben többször megélhesd a kapcsolódás élményét mint idén.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Éves rituálé tervezés | Online útmutató az éves rituálé tervező kitöltéséhez
Éves rituálé tervezés | Online útmutató az éves rituálé tervező kitöltéséhez

Időpont és helyszín

2020. dec. 29. 18:00 – 21:00

Google meet

Az eseményről

Az ingyenes eseményen végigvezetlek a jövő éved rituálé térképén, hogy ráhangolódva a kapcsolódás élményére beazonosíthasd azon jelentésteljes rituálékat, melyek által örömteli pillanatokat élhetsz meg önmagaddal és másokkal.

Az éves tervező és online rendszergondolkodáson alapuló útmutató segít az életed jelentős rituáléinak beazonosításában, megtervezezésében, megszervezésében, és megvalósításában, hogy elmélyíthesd a kapcsolataidat, és minél többször megélhesd a kapcsolódás élményét.

Tervezd tudatosan a rituálékát az életedben, hogy elmélyíthesd a kapcsolatod a körülötted lévő világgal.

A rituálék formálják életünket és identitásunkat. Jelentéssel töltik meg kapcsolatainkat és napjainkat. Általuk kifejezhetjük örömünket, feldolgozhatjuk gyászunkat, és kapcsolódhatunk a hozzánk közelállókhoz. A rituálék segítenek ráhangolódni a természetes ritmusunkra azáltal, hogy újra és újra visszatérünk azokhoz az emberekhez, gyakorlatokhoz, helyekhez és történetekhez, melyek segítenek átélni emberi létünk teljességét.

A kinyomtatható tervező (50 x 70 cm) és az online útmutató segítségével feltérképezheted, fejlesztheted, és megvalósíthatod életed rituáléit, melyekkel elmélyítheted a jelentésteljes és örömteli kapcsolódás élményét.

A kész tervet kirakhatod a faladra, bekeretezheted, tovább fejlesztheted, és megoszthatod a családtagjaiddal vagy barátaiddal.

Az éves rituálé tervezőt azért fejlesztettem, hogy egy új logika mentén tervezhesd a jövő évedet, megtöltve sok jelentésteljes pillanattal, amit vársz és élvezhetsz.

A társas izoláció idejében a rituálékra nagyobb szükség van mint valaha, hogy segítsenek földelni kapcsolatunkat önmagunkkal, másokkal, és az élettel. Ez a tervező fókuszt adhat, és helyet teremthet az időrendedben a jelentésteljes pillanatok ünneplésének.

A tervező arra alkalmas, hogy:

  • vezessen és inspiráljon téged a hónapok során,
  • emlékeztessen arra az életre, amit élni szeretnél, és azokra az emberekre, akikkel élni szeretnéd azt,
  • erősítse az öröm és kapcsolódás érzését benned és az életedben.

Social Share

bottom of page