top of page

dec. 04., Szo

|

Location is TBD

Éves rituálétervező workshop

A workshopon feltérképezheted, rendszerezheted és megtervezheted a jövő éved rituálétérképét úgy, hogy tudatosan a mindennapjaid részévé tedd, így elmélyíthesd a mély és örömteli kapcsolódás élményét az életedben.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Éves rituálétervező workshop

Időpont és helyszín

2021. dec. 04. 10:00 – 17:00

Location is TBD

Az eseményről

Ha tudatosan tervezzük a rituális életünket, akkor fókuszáltan elmélyíthetjük a kapcsolatunkat a körülöttünk lévő világgal, ami antidepresszánsként hathat a feszült, széttöredezett és kiszámíthatatlan mindennapokban.

Az online rituálétervező workshop során megtöltheted a jövő éved örömteli és jelentésteljes pillanatokkal, hogy az elkövetkezendő esztendőben többször megélhesd a kapcsolódás élményét mint idén.

A rituálék formálják az életünket és az identitásunkat, valamint jelentéssel töltik meg kapcsolatainkat és értelmet adnak a napjainknak. Általuk kifejezhetjük örömünket, feldolgozhatjuk gyászunkat, és kapcsolódhatunk a hozzánk közelállókhoz. A rituálék segítenek ráhangolódni az életritmusunkra azáltal, hogy újra és újra visszatérünk azokhoz az emberekhez, gyakorlatokhoz, helyekhez és történetekhez, melyek segítenek átélni emberi létünk teljességét.

A workshopon az éves rituálénaptár és a munkafüzet segítségével feltérképezheted, majd később tovább fejlesztheted és megvalósíthatod azokat a fontos rituálékat, amikkel megerősítheted önmagadban és a környezetedben a mély és örömteli összetartozás érzését.

A kész tervet kirakhatod a faladra, bekeretezheted, áttervezheted és megoszthatod a családtagjaiddal vagy barátaiddal.

A rituálétervező célja, hogy:

  • vezessen és inspiráljon téged a hónapok során,
  • emlékeztessen arra az életre, amit élni szeretnél, és azokra az emberekre, akikkel élni szeretnéd azt,
  • és erősítse az öröm és a kapcsolódás érzését benned és az életedben.

A workshop facilitárora:

Gulbert Lili mentálhigiénés szakember és mediátor

Social Share

bottom of page