top of page

jan. 20., Szo

|

Budapest

Éves Rituálétervező Workshop

A workshopon megtervezheted a jövő éved rituálétérképét úgy, hogy tudatosan a mindennapjaid részévé tedd, így elmélyíthesd a mély és örömteli kapcsolódás élményét az életedben. A cél az, hogy a következő évben többször éld meg a jelentésteljes kapcsolódás pozitív megerősítő erejét, mint idén.

Éves Rituálétervező Workshop
Éves Rituálétervező Workshop

Időpont és helyszín

2024. jan. 20. 10:00 CET – 2024. jan. 21. 19:00 CET

Budapest, Budapest, Hungary

Az eseményről

Ha tudatosan tervezzük a rituálékat az életünkben, akkor fókuszáltan elmélyíthetjük a kapcsolatunkat a körülöttünk lévő világgal, ami antidepresszánsként hathat a feszült, széttöredezett és kiszámíthatatlan mindennapokban.

A rituálétervező workshop során megtöltheted a jövő éved örömteli és jelentésteljes pillanatokkal, hogy az elkövetkezendő esztendőben többször megélhesd a kapcsolódás élményét mint idén.

A rituálék formálják az életünket és az identitásunkat, valamint jelentéssel töltik meg kapcsolatainkat és értelmet adnak a napjainknak. Általuk kifejezhetjük örömünket, feldolgozhatjuk gyászunkat, és kapcsolódhatunk a hozzánk közelállókhoz. A rituálék segítenek ráhangolódni az életritmusunkra azáltal, hogy újra és újra visszatérünk azokhoz az emberekhez, gyakorlatokhoz, helyekhez és történetekhez, melyek segítenek átélni emberi létünk teljességét.

A workshopon az éves rituálétervező és a munkafüzet segítségével feltérképezheted, majd később tovább fejlesztheted és megvalósíthatod azokat a fontos rituálékat, amikkel megerősítheted önmagadban és a környezetedben a mély és örömteli összetartozás érzését.

A kész tervet kirakhatod a faladra, bekeretezheted, áttervezheted és megoszthatod a családtagjaiddal vagy barátaiddal.

A rituálétervező célja, hogy:

  • vezessen és inspiráljon téged a hónapok során,
  • emlékeztessen arra az életre, amit élni szeretnél, és azokra az emberekre, akikkel élni szeretnéd azt,
  • és erősítse az öröm és a kapcsolódás érzését benned és az életedben.

A workshop facilitárora:

Gulbert Lili mentálhigiénés szakember és mediátor

Az esemény részletei:

Időpont: 2023. január 20-21. 10-18 óra

Helyszín: 1036 Budapest, Fényes Adolf utca

Részvételi díj: 45000Ft*

Résztvevők létszáma: 4 fő

Jelentkezési határidő: 2024. január 13.

*A részvételi díj magában foglalja a rituálétervező kisfüzetet, a naptárt és a tervezéshez szükséges eszközöket. A regisztrációdat követően kiküldjük számodra a befizetéshez szükséges díjbekérőt. Ezt követően két munkanapod van rá, hogy rendezd a számlát. A befizetést követően nem lehet elállni az eseménytől. Ha valamilyen oknál fogna nem tudnál résztvenni a műhelymunkán, akkor a befizetett részvételi díj feljogosít arra, hogy csatlakozz bármelyik másik aktiváló csoportfoglalkozáshoz a jövőben.

Social Share

bottom of page