top of page

dec. 11., Szo

|

Location is TBD

Éves Rituálétervező Workshop (Megtelt)

A workshopon megtervezheted a jövő éved rituálétérképét úgy, hogy tudatosan a mindennapjaid részévé tedd, így elmélyíthesd a mély és örömteli kapcsolódás élményét az életedben. A cél az, hogy a következő évben többször éld meg a jelentésteljes kapcsolódás pozitív megerősítő erejét, mint idén.

Az esemény megtelt
Egyéb rendezvények
Éves Rituálétervező Workshop (Megtelt)
Éves Rituálétervező Workshop (Megtelt)

Időpont és helyszín

2021. dec. 11. 10:00 – 17:00

Location is TBD

Az eseményről

Ha tudatosan tervezzük a rituálékat az életünkben, akkor fókuszáltan elmélyíthetjük a kapcsolatunkat a körülöttünk lévő világgal, ami antidepresszánsként hathat a feszült, széttöredezett és kiszámíthatatlan mindennapokban.

A rituálétervező workshop során megtöltheted a jövő éved örömteli és jelentésteljes pillanatokkal, hogy az elkövetkezendő esztendőben többször megélhesd a kapcsolódás élményét mint idén.

A rituálék formálják az életünket és az identitásunkat, valamint jelentéssel töltik meg kapcsolatainkat és értelmet adnak a napjainknak. Általuk kifejezhetjük örömünket, feldolgozhatjuk gyászunkat, és kapcsolódhatunk a hozzánk közelállókhoz. A rituálék segítenek ráhangolódni az életritmusunkra azáltal, hogy újra és újra visszatérünk azokhoz az emberekhez, gyakorlatokhoz, helyekhez és történetekhez, melyek segítenek átélni emberi létünk teljességét.

A workshopon az éves rituálétervező és a munkafüzet segítségével feltérképezheted, majd később tovább fejlesztheted és megvalósíthatod azokat a fontos rituálékat, amikkel megerősítheted önmagadban és a környezetedben a mély és örömteli összetartozás érzését.

A kész tervet kirakhatod a faladra, bekeretezheted, áttervezheted és megoszthatod a családtagjaiddal vagy barátaiddal.

A rituálétervező célja, hogy:

  • vezessen és inspiráljon téged a hónapok során,
  • emlékeztessen arra az életre, amit élni szeretnél, és azokra az emberekre, akikkel élni szeretnéd azt,
  • és erősítse az öröm és a kapcsolódás érzését benned és az életedben.

A workshop facilitárora:

Gulbert Lili mentálhigiénés szakember és mediátor

Az esemény részletei:

Időpont: 2021. december 11. 10-17 óra

Helyszín: a jelentkezésed véglegesítését követően informálunk róla

Részvételi díj: 15.000 Ft

Résztvevők létszáma: 4 fő

Jelentkezési határidő: 2021. december 4.

! Előfordul, hogy a regisztrációt visszaigazoló emailt (ami a jelentkezés további lépéseit tartalmazza) a gmail rendszere a SPAM vagy a KUKA mappába helyezi. Ha nem találod a bejövő leveleid között az automatikus levelet, akkor kérlek, ellenőrizd ezekben az almappákban. Ha ott sincs, akkor írj az info@liligulbert.com címre.

Social Share

bottom of page