top of page

júl. 01., Szo

|

Budapest

Expressive Gestural Work | Testorientáltgesztusrajz-foglalkozás

Ezen a testorientált mentálhigiénés foglalkozáson megtanulhatod felszabadítani a tested és a képzeleted egy különleges expresszív testmunkával.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Expressive Gestural Work | Testorientáltgesztusrajz-foglalkozás
Expressive Gestural Work | Testorientáltgesztusrajz-foglalkozás

Időpont és helyszín

júl. 01. 7:00 – 11:00

Budapest, Budapest, Doberdó út 34, 1037 Magyarország

Az eseményről

Az Expresszív Gesztusmunka kreatív testorientált gyakorlat, amely szabad rajzmozdulatokkal segíti az átélt élménytestérzeteinek beazonosítását, átalakítását és megerősítését – mindezt traumatudatosan. A résztvevők a vezetett expresszív testorientált gyakorlat során a dinamikus és intenzív mozdulatok által oldhatják a feszültségüket, kilazíthatják merevségüket, és kiadhatják nehéz érzéseiket. Az enyhülést követően a küzdelmes testi reakciók csillapodnak, az izmok lazulnak, és felbukkannak a rejtett szükségletek, amelyek inspirálják a képzeletet, és megerősítik az első lépéseket a változás érdekében. Ezen belső változás erőforrása pedig a testérzetektől függően szabályos vagy szabálytalan formákat képező, biztonságot adó vonalak érzése.

Az Expresszív Gesztusmunka nem módszer, hanem gyakorlat. Kreatív szomatikus erőforrásod lehet a mindennapokban, amellyel csillapíthatod a stresszreakciókat a testedben, megerősítheted a pozitív érzéseidet, és aktiválhatod a képzeleted.

 

A foglalkozás során csukott szemmel rajzolunk nagy papírokra. Ülve vagy állva végezzük a testmunkát, ez mindig a foglalkozás helyszínétől függ. Az expresszív gesztusrajzolás során nem képeket alkotunk, hanem karjaink mozdulataival kifejezzük az átélt érzeteinket. A dinamikus és olykor intenzív mozdulatok segítségével felszabadíthatjuk a feszültségünket, megnyugtathatjuk magunkat, és megerősíthetjük a pozitív tapasztalatainkat, amelyek irányt adhatnak életünk változ(tat)ásának. Ez a rajzélmény megerősítheti benned azt, hogy te alakítod az életed (illetve azt, ahogy azt átéled), és mindened megvan ahhoz , hogy ezzel a szabadságoddal élj.

 

Az Expresszív Gesztusmunka gyakorlásával erősítheted a testtudatosságod, stabilizálhatod a jelenléted, leföldelheted az önbizalmad, és aktiválhatod a kreativitásod.

 

Ezen a foglalkozáson a felkelő nap fényében, az ébredező természetben rajzolunk majd, szabadon. Olyan lesz mint egy rajz-piknik; a Kiscelli parkerdő egyik tisztásán, a nagy tölgyfa tövében gyakorolunk majd a piknik asztalokon. Az expresszív rajzoláshoz hozom az eszközöket, a reggeli piknik hangulat megteremtése pedig a csoport feladata lesz; mindenki hozzájárulhat valami finomsággal (például, kávéval, sütivel, gyümölccsel, limonádéval…).

Az eseménysorozat részletei:

Csoportvezető: Gulbert Lili mentálhigiénés szakember

Időpont: 2023. július 1. 7-10 óra (esőnap: 2023. június 10.)

Helyszín: Kiscelli Parkerdő, Óbuda

Létszám: maximum 4 fő (min. 2 fő)

Jelentkezési határidő: 2023. június 25.

Részvételi díj: 25000Ft

A részvételed biztosító jegyet kifizetheted bankkártyás fizetéssel vagy átutalással (hagyományos fizetés). A regisztrációs díj fedezi a foglalkozáson használt eszközöket.

HA TECHNIKAI PROBLÉMÁK ADÓDNÁNAK A KIFIZETÉS SORÁN, AKKOR ÍRJ AZ INFO@LILIGULBERT.COM CÍMRE.

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

  • Részvételi díj

    25 000,00 Ft

    Ez a jegy biztosítja a részvételed a workshopon.

    25 000,00 Ft

    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Social Share

bottom of page