top of page

nov. 19., V

|

Location is TBD

Expressive Gestural Work | Testorientált gesztusrajz-foglalkozás

Ezen a testorientált mentálhigiénés foglalkozáson megtanulhatod felszabadítani a tested és a képzeleted egy különleges expresszív testmunkával.

Expressive Gestural Work | Testorientált gesztusrajz-foglalkozás
Expressive Gestural Work | Testorientált gesztusrajz-foglalkozás

Időpont és helyszín

nov. 19. 10:00 – 18:00

Location is TBD

Az eseményről

Az Expresszív Gesztusmunka kreatív testorientált gyakorlat, amely szabad rajzmozdulatokkal segíti az átélt élménytestérzeteinek beazonosítását, átalakítását és megerősítését – mindezt traumatudatosan. A résztvevők a vezetett expresszív testorientált gyakorlat során a dinamikus és intenzív mozdulatok által oldhatják a feszültségüket, kilazíthatják merevségüket, és kiadhatják nehéz érzéseiket. Az enyhülést követően a küzdelmes testi reakciók csillapodnak, az izmok lazulnak, és felbukkannak a rejtett szükségletek, amelyek inspirálják a képzeletet, és megerősítik az első lépéseket a változás érdekében. Ezen belső változás erőforrása pedig a testérzetektől függően szabályos vagy szabálytalan formákat képező, biztonságot adó vonalak érzése.

Az Expresszív Gesztusmunka nem módszer, hanem gyakorlat. Kreatív szomatikus erőforrásod lehet a mindennapokban, amellyel csillapíthatod a stresszreakciókat a testedben, megerősítheted a pozitív érzéseidet, és aktiválhatod a képzeleted.

A foglalkozás során csukott szemmel rajzolunk nagy papírokra. Ülve vagy állva végezzük a testmunkát, ez mindig a foglalkozás helyszínétől függ. Az expresszív gesztusrajzolás során nem képeket alkotunk, hanem karjaink mozdulataival kifejezzük az átélt érzeteinket. A dinamikus és olykor intenzív mozdulatok segítségével felszabadíthatjuk a feszültségünket, megnyugtathatjuk magunkat, és megerősíthetjük a pozitív tapasztalatainkat, amelyek irányt adhatnak életünk változ(tat)ásának. Ez a rajzélmény megerősítheti benned azt, hogy te alakítod az életed (illetve azt, ahogy azt átéled), és mindened megvan ahhoz , hogy ezzel a szabadságoddal élj.

Az Expresszív Gesztusmunka gyakorlásával erősítheted a testtudatosságod, stabilizálhatod a jelenléted, leföldelheted az önbizalmad, és aktiválhatod a kreativitásod.

Az eseménysorozat részletei:

Csoportvezető: Gulbert Lili mentálhigiénés szakember

Időpont: 2023. november 19. 10-18 óra 

Helyszín: Budapest 

Létszám: maximum 4 fő

Jelentkezési határidő: 2023. október 19.

Részvételi díj: 52000 Ft

A részvételi díjat fizetheted egy vagy két részletben. Ha egyben szeretnéd fizetni, akkor bankkártyás fizetéssel csak vedd meg a jegyet ezen a felületen. Ha két részletben szeretnél fizetni, akkor írj nekem az info@liligulbert.com címre. Ezt követően kiküldünk neked egy díjbekérőt, ami alapján két napon belül befizetheted az első részletet, 24000 forintot. A fennmaradó részt az esemény végén személyesen rendezheted.

A részvételi díj fedezi a foglalkozáson használt eszközöket és a helyszínbérlést.

HA TECHNIKAI PROBLÉMÁK ADÓDNÁNAK A KIFIZETÉS SORÁN, AKKOR ÍRJ AZ INFO@LILIGULBERT.COM CÍMRE.

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

 • Részvételi díj

  52 000,00 Ft

  Véget ér:

  okt. 19. 23:00

  Ez a jegy biztosítja a részvételed a workshopon.

  52 000,00 Ft

  0

  0,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Social Share

bottom of page