top of page

jún. 03., Szo

|

Budapest

Expressive Gestural Work | Testorientált gesztusrajz foglalkozás

Ezen a testorientált mentálhigiénés foglalkozáson megtanulhatod felszabadítani a tested és a képzeleted egy különleges expresszív testmunkával.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Expressive Gestural Work | Testorientált gesztusrajz foglalkozás

Időpont és helyszín

jún. 03. 7:00 – 10:00

Budapest, Budapest, Doberdó út 34, 1037 Magyarország

Az eseményről

Az Expresszív Gesztusmunka egy kreatív testorientált gyakorlat, ami szabad rajzmozdulatokkal segíti az átélt élmény testérzeteinek beazonosítását, átalakítását és megerősítését. Mindezt traumatudatosan. A résztvevők a dinamikus és intenzív mozdulatok által oldhatják a feszültségüket, kilazíthatják a merevségüket, és kiadhatják nehéz érzéseiket a vezetett expresszív testorientált gyakorlat során. Az enyhülést követően a küzdelmes testi reakciók csillapodnak, az izmok lazulnak és felbukkannak a rejtett szükségletek, amik inspirálják a képzeletet és megerősítik az első lépéseket a változás érdekében. Ezen belső változás erőforrása pedig a biztonságot adó vonalak érzése, amik képezhetnek szabályos vagy szabálytalan formákat a testérzetektől függően. Az Expresszív Gesztusmunka nem egy módszer, hanem egy gyakorlat, ami az egyik kreatív szomatikus erőforrásod lehet a mindennapokban, amivel csillapíthatod a stresszreakciókat a testedben, megerősítheted a pozitív érzéseidet és aktiválhatod a képzeleted.

A foglalkozás során csukott szemmel rajzolunk nagy papírokra. Az, hogy ülve vagy állva végezzük a testmunkát, mindig a foglalkozás helyszíntől függ. Az expresszív gesztusrajzolás során nem alkotunk képeket, hanem a karjaink mozdulatai által kifejezzük az átélt érzeteinket. A dinamikus, és olykor intenzív mozdulatok által felszabadíthatjuk a feszültségünket, megnyugtathatjuk magunkat és megerősíthetjük a pozitív tapasztalatainkat, amik irányt adhatnak életünk változ(tat)ásának. Ez a rajzélmény megerősítheti benned azt, hogy te alakítod az életed (illetve azt, ahogy azt átéled) és mindened megvan hozzá, hogy ezzel a szabadságoddal élj.

Az Expresszív Gesztusmunka gyakorlásával erősítheted a testtudatosságod, stabilizálhatod a jelenléted, leföldelheted az önbizalmad és aktiválhatod a kreativitásod.

Ezen a foglalkozáson a felkelő nap fényében, az ébredező természetben rajzolunk majd, szabadon. Olyan lesz mint egy rajz-piknik; a Kiscelli parkerdő egyik tisztásán, a nagy tölgyfa tövében gyakorolunk majd a piknik asztalokon. Az expresszív rajzoláshoz hozom az eszközöket, a reggeli piknik hangulat megteremtése pedig a csoport feladata lesz; mindenki hozzájárulhat valami finomsággal (például, kávéval, sütivel, gyümölccsel, limonádéval…).

Az eseménysorozat részletei:

Csoportvezető: Gulbert Lili mentálhigiénés szakember

Időpont: 2023. június 3. 7-10 óra (esőnap: 2023. június 10.)

Helyszín: Kiscelli Parkerdő, Óbuda

Létszám: maximum 4 fő (min. 2 fő)

Jelentkezési határidő: 2023. május 27.

Részvételi díj: 25000Ft

A részvételed biztosító jegyet kifizetheted bankkártyás fizetéssel vagy átutalással (hagyományos fizetés). A regisztrációs díj fedezi a foglalkozáson használt eszközöket.

HA TECHNIKAI PROBLÉMÁK ADÓDNÁNAK A KIFIZETÉS SORÁN, AKKOR ÍRJ AZ INFO@LILIGULBERT.COM CÍMRE.

Jegyek

Ár

Mennyiség

Összesen

  • Részvételi díj

    25 000,00 Ft

    Ez a jegy biztosítja a részvételed a workshopon.

    25 000,00 Ft

    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Social Share

bottom of page