top of page

ápr. 18., Szo

|

Budapest, Hungary

Hogyan építsd az ügyed

Kétnapos rendszerelvű és testközpontú workshop magányos újítók számára

Az esemény megtelt
További események
Hogyan építsd az ügyed
Hogyan építsd az ügyed

Időpont és helyszín

2020. ápr. 18. 9:00 – 2020. ápr. 19. 16:00

Budapest, Hungary

Az eseményről

 

Megszületett már benned a vágy, hogy szakmai tevékenységeddel egy nagyobb ügyet szolgálj? Készen állsz rá, hogy elképzeléseiddel és tetteiddel elkötelezz másokat is egy fenntarthatóbb jövő építése mellett? 

Csatlakozz Gulbert Lili rendszerelvű tanácsadó kétnapos workshopjához, ahol ráhangolódhatsz arra a változásra, ami fontos neked, arra az ügyre, amit építeni szeretnél. A hétvége tematikus munkája olyan újító szakembereknek szól, akik transzformatív kezdeményezéseket terveznek, építenek vagy esetleg vezetnek. 

A rendszergondolkodás, az esetelemzések, a design thinking és az egyéni, valamint csoportos sajátélményű bioszisztemikus testközpontú munka során:

  • ráhangolódhatsz az inspriált állapotra, és megerősítheted önmagadban a szakmai életcélod, küldetésed vízióját;
  • ráláthatsz az akadályaidra, amelyek távol tartanak a sikertől és gátolják az ügyed épülését;
  • megtervezheted a személyes rendszerszintű változás-stratégiádat azzal kapcsolatban, hogy mit és hogyan kellene cselekedned ahhoz, hogy az ügyedet sikerre vidd az egyéni, a szervezeti, és az üzleti életben;
  • megértheted, hogy mire lenne szükséged ahhoz, hogy fenntartsd vitalitásod, rugalmasságod, és kezdeményezőkészséged, valamint hogyan segítsd közösséged regenerálódását.

A csoportmunkáról energikusan, fókuszáltan, cselekvési stratégiával térhetsz haza, aminek megvalósításához ott lesz benned az az élménymuníció, amiből bármikor újratöltekezhetsz. A megtestesített jövőképed segíthet abban, hogy pozitív változást generálj a környezetedben, harmóniában élj a céljaiddal, és nyugodt erővel, egy ritmusban a feltörekvő változással cselekedj, és vezess másokat.

 

Gulbert Liliről bővebben itt olvashatsz:

www.liligulbert.com

A program részletei:

A program időpontja: 2020. április 18-19. 9-17 óra

A program helyszíne: Budapest (TBD)

A program díja: 60.000Ft/fő

A programon résztvevők száma: 5 fő

Jelentkezési határidő: 2020. április 3.

Jelentkezési díj: 12.000Ft/fő

Early Bird részvételi díj: 50.000Ft/fő

Early Bird regisztráció határideje: 2020. március 17.

 

Mit takar a bioszisztemikus testközpontú munka:

Egy expresszív, testfókuszú megközelítés, aminek célja az élettani, szellemi és fizikai folyamatok integrálása az érzelmi dinamikák rendszerszintű kapcsolódásainak (beszéd, cselekvés, jelentés, másokkal való kapcsolat) ösztönzésével. 

Az alkalmazott gyakorlatok és technikák segítik:

- felismerni a fizikai és érzelmi blokkokat, és megküzdeni azokkal;

- a szomatikus tudatosság fejlesztését.

A bioszisztemikus gyakorlat az élő rendszerek logikáját alkalmazza, egy olyan holisztikus paradigmát építve, mely fókuszában a harmonikus emberi kapcsolati rendszerek kiépítése és fenntartása áll. A dialogikus, szomatikus és vizuális munka középpontjában az egyén  és az életbeli interakciói állnak, aminek célja, hogy segítse őt egy olyan élettér megalkotásában, amelyben létrejöhet a kapcsolati rendszerek harmonikus integrációja. 

A folyamat kulcsszavai: 

VITALITÁS, KÖLCSÖNÖSSÉG ÉS KEZDEMÉNYEZŐERŐ

A bioszisztemikus testmunkáról bővebben itt olvashatsz:

www.liligulbert.com/struktura 

 

Miért érdemes részt venni a workshopon:

  • világunk komplex kihívásai – legyen szó természeti, társadalmi vagy üzleti krízisről – megkövetelik az új, transzformatív megoldásokat. Válj a katalizátorává egy olyan lokális ügynek, amellyel hozzájárulhatsz a globális megoldáshoz, ezzel elfoglalva funkcionális helyed a világodban.
  • A résztvevő mozgalomépítők körében megtapasztalhatod és megértheted az együttműködés épülésének organikus folyamatát és struktúráját, mely tapasztalatból tanulva, te magad is képessé válsz az összehangolt és aktív közösség építésére.
  • A katalizátori pozíció fenntartása a mindennapokban tudatos gyakorlást igényel mindaddig, amíg a természetünkké nem válik.  A bioszisztemikus szemlélet segítségével megértheted a szokás mint aktivitásrendszer tervezésének és alakításának gyakorlatát, és kidolgozhatod a saját aktivitási stratégiádat. 

Amit még érdemes tudni:

A program helyszíne és ütemterve:

a résztvevőt emailben tájékoztatjuk a jelentkezési díj befizetését követően.

A programon való részvételhez szükséges tapasztalat:

előny, ha a jelentkező már dolgozott korábban sajátélményű testközpontú munkával.

Akik számára a program különösen hasznos lehet:

HR és változásmenedzsent-szakemberek, coachok és tanácsadók, vállalkozók (nonprofit és for profit egyaránt), vezetők (nonprofit és for profit egyaránt)

A programon való részvétel előfeltétele:

a jelentkezési díj befizetése a regisztrációtól számított három munkanapon belül.

A program lemondási feltételei:

a Résztvevő jogosult  2020. április 3-ig elállni a jelentkezéstől. Az erről szóló nyilatkozatot írásban, az info@liligulbert.com címen jogosult megtenni, indoklás nélkül. Amennyiben a Résztvevő él az elállási jogával , az addig teljesített jelentkezési díjat a Szervező köteles visszafizetni, 4000 Ft adminisztrációs díj levonásával. 

A lemondás a fentieken túl nem lehetséges.

Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a program indításához szükséges minimumlétszámot ( 3 fő), ebben az esetben a befizetett részvételi díj teljes értéke a Szolgáltató által visszafizetendő.

Social Share

bottom of page