Sun, Apr 28 | Budapest, Hungary

Systemic Alchemy Workshop (HUN)

Szakmai fókuszú rendszerelvű műhelymunka, ahol a belső tapasztalati tered átdolgozásával és formálásával aktív alkotójává válhatsz a szakmai élet-terednek.
Az esemény betelt.

Time & Location

Apr 28, 2019, 9:00 AM – 6:00 PM
Budapest, Hungary

About the event

Ez a workshop Rólad, Rólam, azaz Rólunk szól, azokról a szakemberekről, akik keresik annak a módját, hogyan regenerálhatják megtört kapcsolatukat a munkával, és ezáltal hogyan generálhatnak változást a szakmai életükben. Felajánlom számodra azt a gyakorlóteret, amelyben testérzeteiddel bejárhatod a szakmai életed világát, beazonosíthatod annak leszakadt alkotóelemeit, hogy aztán a logikád tágításával és mélyítésével a különálló alkotóelemek működő egésszé rendeződjenek, így megvalósítva az integrációt, ami képes elmozdítani az életed a megrekedtségből a jól-lét irányába. Az integráció eleven és könnyed összekapcsoló ereje az egészség nyugodt és vitális életérzését hozza magával számunkra, amiből eredendően szabadon, kreatívan és rugalmasan cselekedhetünk a mindennapi életünkben annak érdekében, hogy fenntartsuk azt.

Az integráció újrarendező tulajdonsága révén, a workshop élménye során tudatosulnak, majd funkcionális egységbe rendeződnek a szakmai életünk energia- és információáramlásának útjai:

- ahogy megosztjuk azokat a kapcsolódásaink által,

- ahogy megtestestesítjük azokat a testünk által,

- ahogy strukturáljuk azokat az elménk által.

A rendszergondolkodás, a bioszisztémikus technikák és a szomatikus építészeti gyakorlatok lehetőséget kínálnak a résztvevők számára, hogy aktívan jobbá tegyék a szakmai életüket azáltal, hogy kapcsolódnak az önmagukban meghúzódó erőforrásaikkal, erősítik a figyelmük fókuszát, gyakorolják a rugalmasságot. Ezen képességek fejlesztése támogatja a jelenlétet, az empátiát, az együttérzést, az együttműködést, amik nélkülözhetetlen mások segítésében, szolgálatában, vagy a világunk jobbá tételében. A műhelymunka közössége megfelelő környezetet biztosít arra, hogy ezeket megtapasztaljuk és tudatosítjuk a kölcsönös, nyílt és tiszteletteljes kapcsolódások tükrében, és megéljük a láthatóság (látva lenni) és elismerés állapotát.

A folyamat kulcselemei:

- a figyelem fókuszálása,

- az integráció megerősítése,

- a képzelőerő felszabadítása,

- a belső erőforrások fejlesztése,

- az összekapcsolódás mi-állapotának tudatosítása,

- a jelentés és értelem érzése,

- koherens szakmai élettörténet kialakítása,

- a szakmai jelentés kitágítása.

Amit a közös élmény-munka adhat a résztvevők számára:

- egyéni látóköre kitágul az életének szakmai dimenziójára,

- elszigetelő határai lebomlanak az önmagához és másokhoz való hiteles kapcsolódás által,

- érzékelheti és beazonosíthatja szakmai életáramlásának elakadásait,

- az összefüggő egész részeként képessé válik definiálni szakmai jelentését,

- kitágíthatja szakmai jelentését és tükrözés által hangolhatja azt,

- megtapasztalhatja a munka értelmét, ami által kiteljesedhet az életben,

- megélheti az együttérző törődés aktiváló erejét, ami által konstruktívan hozzájárulhat a világ alakításához.

Hogy mindezek a belső képességek beépüljenek működésünkbe, szisztematikus gyakorlásra van szükség, ezért havonta egyszer rendelkezésedre áll ez a gyakorlótér, ahol tapasztalásod tágításával és mélyítésével aktívan átalakíthatod a szakmai életed.

Képzőim: Prof. Maurizio Stupiggia, Dott. Rita Fiumara Liss

Szupervízorom: Szilágyi Veronika, kilinikai szakpszichológus

Tickets
Price
Menny.
Összesen
  • Részvételi díj
    Ft18,000
    Ft18,000
    0
    Ft0
ÖsszesenFt0

Social Share

Gulbert Lili

Rendszergondolkodó,

Rendszerelvű tanácsadó és mediátor,

Végzős mentáhigiéné hallgató

Missziója, hogy munkájával egy békésebb világot építsen. Legyen szó konfliktusról akár egyének között, akár egy cégen belül, vagy különböző közösségek között, semleges és bizalmi partnerként arra törekszik, hogy segítsen újraépíteni a kapcsolatokat, újratervezni a folyamatokat, és harmonizálni az élet-, és munkakörnyezeteket, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen.

© 2021 by Lili Gulbert. All rights reserved.     Terms      Privacy     Contact