top of page

aug. 19., H

|

Budapest, Hungary

Systemic Alchemy Workshop (HUN) (1)

Szakmai fókuszú rendszerelvű műhelymunka, ahol a belső tapasztalati tered átdolgozásával és formálásával aktív alkotójává válhatsz a szakmai élet-terednek.

Systemic Alchemy Workshop (HUN) (1)
Systemic Alchemy Workshop (HUN) (1)

Időpont és helyszín

2019. aug. 19. 9:00 – 13:00

Budapest, Hungary

Az eseményről

Ez a workshop Rólad, Rólam, azaz Rólunk szól, azokról a szakemberekről, akik keresik annak a módját, hogyan regenerálhatják megtört kapcsolatukat a munkával, és ezáltal hogyan generálhatnak változást a szakmai életükben. Felajánlom számodra azt a gyakorlóteret, amelyben testérzeteiddel bejárhatod a szakmai életed világát, beazonosíthatod annak leszakadt alkotóelemeit, hogy aztán a logikád tágításával és mélyítésével a különálló alkotóelemek működő egésszé rendeződjenek, így megvalósítva az integrációt, ami képes elmozdítani az életed a megrekedtségből a jól-lét irányába. Az integráció eleven és könnyed összekapcsoló ereje az egészség nyugodt és vitális életérzését hozza magával számunkra, amiből eredendően szabadon, kreatívan és rugalmasan cselekedhetünk a mindennapi életünkben annak érdekében, hogy fenntartsuk azt.

Az integráció újrarendező tulajdonsága révén, a workshop élménye során tudatosulnak, majd funkcionális egységbe rendeződnek a szakmai életünk energia- és információáramlásának útjai:

- ahogy megosztjuk azokat a kapcsolódásaink által,

- ahogy megtestestesítjük azokat a testünk által,

- ahogy strukturáljuk azokat az elménk által.

A rendszergondolkodás, a bioszisztémikus technikák és a szomatikus építészeti gyakorlatok lehetőséget kínálnak a résztvevők számára, hogy aktívan jobbá tegyék a szakmai életüket azáltal, hogy kapcsolódnak az önmagukban meghúzódó erőforrásaikkal, erősítik a figyelmük fókuszát, gyakorolják a rugalmasságot. Ezen képességek fejlesztése támogatja a jelenlétet, az empátiát, az együttérzést, az együttműködést, amik nélkülözhetetlen mások segítésében, szolgálatában, vagy a világunk jobbá tételében. A műhelymunka közössége megfelelő környezetet biztosít arra, hogy ezeket megtapasztaljuk és tudatosítjuk a kölcsönös, nyílt és tiszteletteljes kapcsolódások tükrében, és megéljük a láthatóság (látva lenni) és elismerés állapotát.

A folyamat kulcselemei:

- a figyelem fókuszálása,

- az integráció megerősítése,

- a képzelőerő felszabadítása,

- a belső erőforrások fejlesztése,

- az összekapcsolódás mi-állapotának tudatosítása,

- a jelentés és értelem érzése,

- koherens szakmai élettörténet kialakítása,

- a szakmai jelentés kitágítása.

Amit a közös élmény-munka adhat a résztvevők számára:

- egyéni látóköre kitágul az életének szakmai dimenziójára,

- elszigetelő határai lebomlanak az önmagához és másokhoz való hiteles kapcsolódás által,

- érzékelheti és beazonosíthatja szakmai életáramlásának elakadásait,

- az összefüggő egész részeként képessé válik definiálni szakmai jelentését,

- kitágíthatja szakmai jelentését és tükrözés által hangolhatja azt,

- megtapasztalhatja a munka értelmét, ami által kiteljesedhet az életben,

- megélheti az együttérző törődés aktiváló erejét, ami által konstruktívan hozzájárulhat a világ alakításához.

Hogy mindezek a belső képességek beépüljenek működésünkbe, szisztematikus gyakorlásra van szükség, ezért havonta egyszer rendelkezésedre áll ez a gyakorlótér, ahol tapasztalásod tágításával és mélyítésével aktívan átalakíthatod a szakmai életed.

Képzőim: Prof. Maurizio Stupiggia, Dott. Rita Fiumara Liss

Szupervízorom: Szilágyi Veronika, kilinikai szakpszichológus

Jegyek

  • Részvételi díj

    'Early Bird' részvételi díj 2019. április 1-ig: 15 500 Ft Teljesárú részvételi díj 2019. április 1-től: 18 000Ft A jelentkezési díj magában foglalja a Programon való részvételt. Ezen felül más költség a Résztvevőt nem terheli.

    18 000,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Social Share

bottom of page