top of page

márc. 20., V

|

Location is TBD

Systemic Alchemy Workshop (HUN)

Kapcsolati fókuszú, rendszerelvű műhelymunka, ahol a belső tapasztalati tered átdolgozásával és formálásával aktív alkotójává válhatsz az életed kapcsolatainak.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Systemic Alchemy Workshop (HUN)
Systemic Alchemy Workshop (HUN)

Időpont és helyszín

2022. márc. 20. 10:00 – 16:00

Location is TBD

Az eseményről

Ez a workshop Rólad, Rólam, azaz Rólunk szól, azokról, akik keresik annak a módját, hogyan építhetnek mély, örömteli és jelentésteljes kapcsolatokat az életükben. Felajánlom számodra azt a gyakorlóteret, amelyben testérzeteiddel bejárhatod a életed színtereit, beazonosíthatod annak megtört kapcsolatait, hogy aztán a logikád tágításával és mélyítésével a különálló alkotóelemek működő egésszé rendeződjenek, így megvalósítva az integrációt, ami képes elmozdítani az elkülönültség állapotából az összekapcsoltság, a jól-lét irányába. Az integráció eleven és könnyed összekapcsoló ereje az egészség nyugodt és vitális életérzését hozza magával számunkra, amiből eredendően szabadon, kreatívan és rugalmasan cselekedhetünk a mindennapi életünkben annak érdekében, hogy fenntartsuk azt.

Az integráció újrarendező tulajdonsága révén, a workshop élménye során tudatosulnak, majd  funkcionális egységbe rendeződnek az életünk energia- és információáramlásának útjai:

- ahogy megosztjuk azokat a kapcsolódásaink által,

- ahogy megtestestesítjük azokat a testünk által,

- ahogy strukturáljuk azokat az elménk által.

A rendszergondolkodás, a bioszisztémikus technikák, expresszív gesztus művészet és a viselkedés-aktiválás gyakorlata lehetőséget kínálnak a résztvevők számára, hogy aktívan jobbá tegyék az életüket azáltal, hogy kapcsolódnak az önmagukban meghúzódó erőforrásaikkal, erősítik a figyelmük fókuszát, gyakorolják a rugalmasságot. Ezen képességek fejlesztése támogatja a jelenlétet, az empátiát, az együttérzést, az együttműködést, amik nélkülözhetetlenék a kölcsönös kapcsolatok kialakításához és fenntartásához. A műhelymunka közössége megfelelő környezetet biztosít arra, hogy ezeket megtapasztaljuk és tudatosítjuk a kölcsönös, nyílt és tiszteletteljes kapcsolódások tükrében, és megéljük a láthatóság (látva lenni) és elismerés állapotát.

A folyamat kulcselemei:

- a figyelem fókuszálása,

- az integráció megerősítése,

- a képzelőerő felszabadítása,

- a belső erőforrások fejlesztése,

- az összekapcsolódás MI-állapotának tudatosítása,

- a jelentés és értelem érzése.

Amit a közös élmény-munka adhat a résztvevők számára:

- egyéni látóköre kitágul az életének kapcsolati dimenziójára,

- elszigetelő határai lebomlanak az önmagához és másokhoz való hiteles kapcsolódás által,

- érzékelheti és beazonosíthatja kapcsolati elakadásait,

- az összefüggő egész részeként képessé válik definiálni kapcsolati céljait,

- megélheti az együttérző törődés aktiváló erejét, ami segít számára megtenni az első lépést a változás irányába.

Hogy mindezek a belső képességek beépüljenek működésünkbe, szisztematikus gyakorlásra van szükség, ezért havonta egyszer rendelkezésedre áll ez a gyakorlótér, ahol tapasztalásod tágításával és mélyítésével aktívan átalakíthatod a kapcsolati életed.

Szeretettel várom a műhelyben azokat, akik szeretnék elmélyíteni és megerősíteni a kapcsolatukat önmagukkal, a testükkel, a párjukkal, a családjukkal, az otthonukkal, esetleg a hivatásukkal vagy a jövőjükkel.

A testközpontú munkában szerzett tapasztalt jól jöhet a workshopon.

Az esemény részletei:

Időpont: 2022. március 20. (vasárnap) 10-16 óra

Helyszín: A jelentkezési adatlapon lesz feltüntetve.

Résztvevők száma: 4 fő

Részvételi díj: 15000 Ft/fő

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. március 13.

Social Share

bottom of page