top of page

okt. 02., V

|

Google Meet

Tudatos választás és változ(tat)ás

Ezen a gyakorlatorientált workshopon olyan tudományos összefüggéseket és gyakorlatokat tanulhatsz, melyek segítségével a kihívásokkal járó feszültségedet erőforrássá, a félelmeidet inspiráló lehetőségekké, a kétségeidet pedig bátor kezdeményezésekké alakíthatod.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Tudatos választás és változ(tat)ás
Tudatos választás és változ(tat)ás

Időpont és helyszín

2022. okt. 02. 10:00 – 17:00

Google Meet

Az eseményről

Világunk válságai, traumái, veszteségei és bizonytalanságai lét-kérdéseket vethetnek fel bennünk: Hogyan tovább? Képes leszek-e ezekkel megküzdeni? Mi lesz ha, elveszítem a munkám vagy az otthonom? Milyen jövő vár ránk?

Ezek a túlélési reakcióinkból fakadó dilemmáink természetesek. Viszont ahhoz, hogy biztonságban, rugalmasan és kreatívan megküzdhessünk a kiszámíthatatlan környezeti változások hatásaival, válaszainkat tudatosabb kérdések mentén kell keresni.

A műhelymunka során vizsgálódásunkat az alábbi kérdés fogja vezetni:

Vajon hogyan virágoztathatnánk ki életünket a kihívásokkal járó válságos időkben?

A „Tudatos választás és változ(tat)ás” workshop egy praktikus útmutatót és eszköztárat kíván adni ehhez a transzformáló úthoz. Beszélünk majd a figyelem összpontosításának gyakorlásáról, a biztonságos kapcsolódás erősítéséről, a radikális önelfogadás fejlesztéséről, és sok más olyan humanisztikus és testorientált pszichológiai megközelítésről, melyek gyakorlásával egyensúlyban maradhatsz a világ háborgó tengerén, és biztonságban haladhatsz előre. Az elhangzottak tiszta és egyértelmű rendszerét ábrák illusztrálják majd, amik megkönnyítik a szemlélet megértését és beépítését a mindennapi szokásrendedbe.

Akár a veszteségeidet próbálod feldolgozni, akár a változáshoz próbálsz igazodni, vagy egyszerűen csak egy új fejezetet akarsz kezdeni az életedben, ez a workshop segíthet békésebb vizekre evezni és erősíteni a biztonságos kapcsolatod a belső értékeiddel, a jövőképeddel és önmagaddal.

Szeretnél többet tudni az esemény szellemiségéről? Akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket>>

Hogyan újíthatjuk meg az életünket, és hozhatjuk ki magunkból a legjobbat.

Az esemény részletei:

Témája: Tudatos választás és változ(tat)ás

Időpontja: 2022. október 2., 10-17 óra

Helyszíne: Online/ Google Meet

Résztvevők száma: 12 fő

Részvételi díj: 15000Ft

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 25.

A jelentkezés folyamata:

  1. Regisztráció a honlapon.
  2. Online jelentkezési adatlap kitöltése.
  3. Részvételi díj befizetése.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik véglegessé.

Social Share

bottom of page