top of page

febr. 12., V

|

Location is TBD

ÚJRAKEZDŐK - aktiváló önismereti csoport nőknek

A csoport célja, hogy támogasson az újrakezdésben: segítsen megerősíteni a belső harmóniádat, megújítani a széttöredezett életed, és kihozni magadból a legjobbat, hogy egy teljesebb életet élhess.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
ÚJRAKEZDŐK - aktiváló önismereti csoport nőknek
ÚJRAKEZDŐK - aktiváló önismereti csoport nőknek

Időpont és helyszín

febr. 12. 9:00 – 17:00 CET

Location is TBD

Az eseményről

Mivel foglalkozunk a csoportban?

A “teljesség” egy belső törekvés, nem egy cél; egy folyamat, nem pedig egy állapot, amit elérhetünk. A teljes emberré válás folyamata egy életre szóló utazás. Egy nyitott és bátor felfedezőút, mely során megtanulunk egyre nagyobb harmóniában lenni önmagunkkal és a világunkkal. Ez a kiegyensúlyozott harmónia szükséges ahhoz, hogy szabadon és rugalmasan azzá válhassunk, akik valóban vagyunk, kihozva önmagunkból és az életünkből a legjobbat, ami az öröm, a mély kapcsoltság és az elégedettség érzését hozza el számunkra.

Előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb időre elveszítjük az utunkat. Az élet változásai összetörhetik a kiteljesedésünk és fejlődésünk alapját jelentő harmoniankat. Ilyenkor azt élhetjük meg, hogy elvesztünk. A megtörtség állapotában nem vagyunk képesek teljességében észlelni és látni önmagunkat, az életünket és lehetőségeinket.

Bármennyire is szilánkosra tört az életünk - akár mi törtük azt össze vagy más, esetleg a világunk kiszámíthatatlan átalakulása - mindig ott van a lehetősége annak, hogy ÚJRAKEZDJÜK.

A csoport célja, hogy támogasson az újrakezdésben: segítsen megerősíteni a belső harmóniádat, megújítani a széttöredezett életed és kihozni magadból a legjobbat, hogy egy teljesebb életet élhess.

Hogyan dolgozunk az aktiváló csoportban?

Arról beszélgetünk, ami van. Megtestesítjük azt, ahogy abban vagyunk. Elképzeljük azt, ahogyan lehetne. Megerősítjük egymást a képességeinkben. Aktiváljuk a változáshoz szükséges lépéseket és betervezzük azokat a szokásrendjeinkbe. Támogatjuk egymást a megvalósításban. Együtt ünnepeljük azt, ami sikerült.

Az aktiváló mentálhigiénés módszernek szerves részét képezik a testorientált gyakorlatok, így az ebben szerzett korábbi tapasztalatok előnyt jelenthetnek a csoportmunkában.

Kiket várunk a csoportba?

Szeretettel várjuk a csoportba azokat Nő társainkat, akikben ott munkálkodik a vágy, hogy ÚJRAKEZDJÉK, de nem érzik magukban az erőt, hogy egyedül véghezvigyék. Lehetsz egyedülálló, házas, elvált, anya, családra vágyó, aktívan dolgozó, igazi hivatást kereső, háztartásbeli, vezető, tanuló - szerepektől függetlenül a csoport segíthet számodra, hogy jobban megismerd önmagad, kapcsolódj a benned lévő erőforrásaiddal és elmozdulj a változás irányába.

Jelentkezésedet követően lehetőséged lesz rá, hogy egy személyes beszélgetés során feltedd kérdéseidet és megtapasztald a módszert.

Az első találkozón pedig felmérheted, hogyan érzed magad a csoportban és az esemény végéig eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a további tizenegy alkalom mellett.

Csatlakozz a 2022. május 8-án induló csoporthoz!

Egy éven át havonta egyszer, minden második vasárnap 9-17 óra között találkozunk Budapesten.

Az eseménysorozat részletei:

Csoportvezető: Gulbert Lili mentálhigiénés szakember

Időtartam: 2022. május 8.- 2023. május 14.

Találkozások időpontja: minden hónap második vasárnapján 9-17 óra között

Helyszín: Budapest (a pontos helyszínről később tájékoztatunk)

Létszám: max. 12 fő

Jelentkezési határidő: 2022. április 29.

Díj: 20000Ft/ alkalom

Elérhetőség: info@liligulbert.com

Social Share

bottom of page