Munkahelyi konfliktuskezelési konzultáció

Egyéni döntési folyamat támogatás
Kilátástalan konfliktusban állsz a munkahelyeden?
Nem látod, hogyan változtathatnál a helyzeteden?
Mozdulj ki a holtpontról, és tégy a változás érdekében!​​

A rendszergondolkodás gyakorlata által belehelyezkedhetsz a béke állapotába, és a tisztánlátás erejével újraértelmezheted helyzeted, megfogalmazhatod szándékod; hogyan cselekedj másképp azért, hogy harmonizáld a munkahelyi kapcsolataidat.

Az egyéni konzultáció célja, hogy az ötvenperces alkalom során ráláthass a konfliktus mögött meghúzódó problémára, és megszülethessen benned az a megértés, melyből erő, reziliencia és orientáció fakad, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy dönts, és tégy a béke érdekében. 

A konzultáció módszertanáról bővebben a kapcsolatépítés oldalon olvashatsz.

Az ülések történhetnek online és offline. 

Ha szeretnéd megtanulni szabályozni a feszültséged és kreatívan fejleszteni a nonverbális és verbális kommunikációs készségeidet annak érdekében, hogy megold a konfliktusod, akkor jelentkezz a konzultációra!

Kapcsolat >>

Szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról?

Jelentkezz a félórás ingyenes online konzultációra!

Gulbert Lili

Rendszergondolkodó,

Rendszerelvű tanácsadó és mediátor,

Végzős mentáhigiéné hallgató

Missziója, hogy munkájával egy békésebb világot építsen. Legyen szó konfliktusról akár egyének között, akár egy cégen belül, vagy különböző közösségek között, semleges és bizalmi partnerként arra törekszik, hogy segítsen újraépíteni a kapcsolatokat, újratervezni a folyamatokat, és harmonizálni az élet-, és munkakörnyezeteket, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a világ egy jobb hely legyen.

© 2021 by Lili Gulbert. All rights reserved.     Terms      Privacy     Contact