top of page

Munkahelyi konfliktuskezelési

tanácsadás vezetők számára

A felsővezetőktől és menedzserektől elvárt, hogy tiszteletteljesen hallgassanak és kommunikáljanak, de mivel ők is emberek, előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor eluralkodnak rajtuk az érzelmek. A vezetők célja a pozíciójuknál fogva mindig az kell hogy legyen, hogy azt tegyék, ami jó a szervezetük számára, de vannak olyan helyzetek, amikor nem értenek egyet abban, hogy pontosan mi is „a jó”, és hogyan kellene azt megvalósítani. Ahhoz, hogy valaki együttműködő és hatékony vezető lehessen, képesnek kell lennie szabályoznia az érzéseit és reakcióit annak érdekében, hogy nyugodt és racionális lépéseket tehessen. 

 

A vezetőknek szóló konfliktuskezelési tanácsadás célja a nonverbális és verbális kommunikáció együttműködés-fókuszú fejlesztése, és a fennálló konfliktus megoldási stratégiájának rendszerszemléleten alapuló tervezése. Az ülések során olyan praktikus és hatékony technikákat sajátíthatnak el a vezetők, amellyel gyökeresen transzfromálhatják vezetői jelenlétüket és ezzel a szervezetüket. 

 

Küldetésem, hogy segítsem a fenntartható béke megteremtését emberről emberre, és ezt a szemléletet és eszközrendszert szeretném átadni a vezetői konfliktuskezelési tanácsadás során, hiszen egy szervezeten belül a béke elsőszámú követei a vezetők.

 

Ha szeretnéd a békéddel transzformálni az üzleti rendszered, hogy megteremtsd a közös jól-létet és ezzel fokozd az eredményeket a kihívások idején is, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!

Kapcsolat >>

Szeretnél többet megtudni a szolgáltatásról?


Jelentkezz a félórás ingyenes online konzultációra!

bottom of page