top of page

Újrakezdők önismereti csoport nőknek

A csoport célja, hogy támogasson az újrakezdésben: segítsen megerősíteni a belső harmóniádat, megújítani széttöredezett életed, és kihozni magadból a legjobbat, hogy egy teljesebb életet élhess.

Mivel foglalkozunk a csoportban?

A „teljesség” belső törekvés, nem pedig cél. Nem egy állapot, amit elérhetünk, hanem egy folyamat. A teljes emberré válás folyamata egy életre szóló utazás. Nyitott és bátor felfedezőút, melynek során megtanulunk egyre nagyobb harmóniában lenni önmagunkkal és a világunkkal. Ez a kiegyensúlyozott harmónia szükséges ahhoz, hogy szabadon és rugalmasan azzá válhassunk, akik valóban vagyunk, hogy kihozzuk önmagunkból és az életünkből a legjobbat, ami az öröm, a mély kapcsoltság és az elégedettség érzését hozza el számunkra.

 

Előfordulhat, hogy rövidebb vagy hosszabb időre elveszítjük utunkat. Az élet változásai összetörhetik kiteljesedésünket és fejlődésünk alapját jelentő harmóniánkat. Ilyenkor azt élhetjük meg, hogy elvesztünk. A megtörtség állapotában nem vagyunk képesek teljességében észlelni és látni önmagunkat, az életünket és lehetőségeinket.

Bármennyire is szilánkosra tört az életünk – akár mi törtük azt össze, akár más, esetleg a világunk kiszámíthatatlan átalakulása –, mindig ott van a lehetősége annak, hogy ÚJRAKEZDJÜK.

 

A csoport célja, hogy támogasson az újrakezdésben: segítsen megerősíteni a belső harmóniádat, megújítani széttöredezett életed, és kihozni magadból a legjobbat, hogy egy teljesebb életet élhess.

 

Szeretnék egy inspiráló írást ajánlani neked, ami pont erről szól:

Hogyan újíthatjuk meg az életünket, és hozhatjuk ki magunkból a legjobbat

Hogyan dolgozunk a csoportban?

Arról beszélgetünk, ami van. Megtestesítjük, ahogy abban vagyunk. Elképzeljük, ahogyan lehetne. Megerősítjük egymást a képességeinkben. Aktiváljuk a változáshoz szükséges lépéseket, majd betervezzük azokat a szokásrendjeinkbe. Támogatjuk egymást a megvalósításban, és együtt ünnepeljük, amit sikerült megvalósítani.

 

Az aktiváló mentálhigiénés módszernek szerves részét képezik a testorientált gyakorlatok, így az ebben szerzett korábbi tapasztalatok előnyt jelenthetnek a csoportmunkában.

Kiket várunk a csoportban?

 

Szeretettel várjuk a csoportba azokat a nő társainkat, akikben ott munkálkodik a vágy, hogy ÚJRAKEZDJÉK, de nem érzik magukban az erőt ahhoz, hogy egyedül belevágjanak. Lehetsz egyedülálló, házas, elvált, anya, családra vágyó, aktívan dolgozó, igazi hivatást kereső, háztartásbeli, vezető, tanuló – szerepektől függetlenül a csoport segíthet neked abban, hogy jobban megismerd önmagad, kapcsolódj a benned lévő erőforrásaiddal, és elmozdulj a változás irányába.

 

 

A regisztrációt követően lehetőséged lesz rá, hogy egy személyes beszélgetés során feltedd kérdéseidet, és megtapasztald a módszert. Ezt követően a jelentkezési adatlap kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével véglegesítheted a jelentkezésedet. Az első találkozón pedig felmérheted, hogyan érzed magad a csoportban, és az esemény végéig eldöntheted, hogy elköteleződsz-e a további tizenkét alkalom mellett. Amennyiben megtelik a csoport, megéri feliratkozni a várólistára. Megfelelő számú túljelentkezés esetén indulni fog még egy csoport.

Csatlakozz a 2023. július 9-én induló tavaszi csoporthoz!
Egy éven át havonta egyszer, minden hónap második vasárnapján, 9–17 óra között találkozunk Budapesten.
bottom of page