top of page

dec. 07., H

|

Google Meet

Rituálé Design bemutató (HUN)

Jelentés, cél és viselkedésváltozás a szokásrend tudatos alakításával.

Az esemény betelt
Jövőbeli események
Rituálé Design bemutató (HUN)
Rituálé Design bemutató (HUN)

Időpont és helyszín

2020. dec. 07. 18:00 – 20:00

Google Meet

Az eseményről

Üdvözöllek!

Köszönöm, hogy érdeklődsz az esemény iránt!

Szánj rá egy pillanatot és végy három mély lélegzetet.

Most kívánj valamit holnapra: “Mire vágynál? Mit szeretnél megélni?”

Skicceld vagy írd le egy lapra.

Most hajtsd össze a lapot, és mond ki hangosan a kívánságodat háromszor miközben elkezdesz tenni érte.

Ez a rituálé tervezés - amikor olyan új pillanatnyi és jelentésteljes tapasztalatokat alkotunk, amik által örömtelibbek, jelentésteljesebbek és elégedettebbek lehetünk a hétköznapjainkban. Mint rendszergondolkodó hiszek a rituálék erejében mint tervezői eszközben és végcélban, amelyek által a felhasználók/ügyfelek a mindennapok útjain megélhetik békéjüket, jelentőségüket, egyediségüket, aktivitásukat és kapcsolódásaikat,  azaz a jól-létüket.

A rituálék tervezésének célja a kontextustól függően változhat. Más, ha egy város vagy épület tervezése során a felhasználók élményét vizsgáljuk. Más, ha egy közösség, mondjuk egy szervezet működését tervezzük. Valamint más akkor, amikor a mindennapi személyes életünket helyezzük a vizsgálat fókuszába.

Ezen az előadáson az utóbbi kérdést fogjuk körbe járni, azt kutatva, hogy milyen változást hozhat számunkra a rituálékkal való tudatos munka, valamint hogyan működik a rituálé design az önaktiváló tanácsadás gyakorlatában.

Ha a jól-lét hiányát tapasztalod a mindennapjaidban vagy szeretnéd többször megélni azt, akkor szeretettel várlak az előadáson.

Social Share

bottom of page